Nieuws

coronavirus

De wandelgroepen die iedere maandag om 11 uur vanaf de Schakelaar en Welzijnscentrum Keijzershof vertrekken gaan zijn afgelast

Wandelgroepen afgelast tot 28 april!!

 

Over ons

Naam: Jan van Paridon
Leeftijd: 23
Sport: Voetbal

Sinds 1 januari 2020 ben ik begonnen als Beweegcoach Senioren voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Ik heb deze functie overgenomen van Sander van Akkeren die zich ruim 3 jaar heeft ingezet als Beweegcoach Senioren. Als Beweegcoach Senioren heb ik als doel om senioren zo veel mogelijk in beweging te krijgen. Ik voetbal zelf bij FC Rijnvogels en doe daarnaast ook aan fitness. Ik vind het belangrijk en fijn om in beweging te zijn omdat ik lekkerder in mijn vel zit en er meer energie van krijg. Bewegen is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Met betrekking tot het vergroten van de sociale leefomgeving is sport en bewegen een perfect middel en ik wil dat graag inzetten voor de senioren in Pijnacker-Nootdorp. Het is een doelgroep waar veel aandacht naar uit moet gaan. Ik merk dat sporten in combinatie met het sociale aspect veel voor mij betekent en ik vind het fijn dat ik dit voor anderen ook kan realiseren middels deze functie.

Ik vind het een leuke en interessante uitdaging om de senioren in de gemeente Pijnacker- Nootdorp met een specifieke vraag omtrent bewegen te begeleiden richting een sportactiviteit die bij hem of haar past.

Werkwijze

Voor ouderen/ aangepaste sporters


 
1 / 1

Sportaanbod

Ouderen

Contact

Page up