Over ons

Mijn naam is Jasper Duivelshof, 27 jaar oud en woonachtig in Zoetermeer. Sinds 1 juli ben ik de nieuwe beweegcoach van de gemeente Pijnacker - Nootdorp. Ik heb deze functie overgenomen van Jan van Paridon en daarvoor was Sander van Akkeren de beweegcoach.

Als beweegcoach is het mijn taak om zo veel mogelijk senioren in de gemeente aan het sporten te krijgen. . Ik zal in gesprek gaan met senioren welke wensen en behoefte zij hebben met betrekking tot sport en bewegen. Als er vervolgens een sportvraag leeft, zal ik met de vraag langs verenigingen gaan om te kijken wat er gedaan kan worden voor de persoon achter de vraag. Daarnaast is het mogelijk om mij vanuit de (sport)vereniging of organisatie in te schakelen als er vragen zijn over uw huidige beweeggroep of bij het opzetten van nieuwe activiteiten voor senioren. Ik kan hier waar wenselijk bij blijven tot de persoon of groep gestart is en help dan bij het maken van plan van aanpak, promoten en begeleiden van de activiteit. Uiteindelijk is het echter wel de bedoeling dat de vereniging het zelf gaat dragen.

Het mooiste aan deze functie is dat ik kan bijdragen aan een gezonde en actieve leefstijl bij de senioren in de gemeente.

Mochten er vragen zijn of wilt u meer weten kunt u contact met mij opnemen via onderstaande contactgegevens.

Jasper Duivelshof
06 82 05 14 01
beweegcoach.senioren@gmail.com

Werkwijze

Voor ouderen/ aangepaste sporters


 
1 / 1

Sportaanbod

Ouderen

Page up