Over ons

Naam: Robbie Notenboom
Leeftijd: 33 jaar
Sport Voetbal en Fitness
 
Sinds Mei 2017 ben ik werkzaam als Beweegcoach aangepast sporten in de gemeente Pijnacker/Nootdorp.Het mooie aan deze functie is dat het maatwerk is en dat je als Beweegcoach zowel te maken hebt met het aanbod en de vraag kant en deze kan laten samen komen.  

Als Beweegcoach aangepast sporten probeer ik verbindingen te maken tussen de vraag en aanbod kant, zodat er in de gemeente een passend aanbod is voor deze doelgroep.  

Bewegen is zowel op sociaal als op lichamelijk gebied belangrijk en daarom is het mooi dat ik als Beweegcoach aangepast sporten voor de doelgroep  hier een schakel in mag zijn. Als Beweegcoach aangepast sporten kijk ik vooral naar wat iemand wel kan en probeer ik op deze manier een geschikte sportactiviteit te vinden.
beweegcoach Joeri 2021_aangepast2
Mijn naam is Joeri Bouwmeester en ik ben sinds 2020 werkzaam als Beweegcoach aangepast sporten in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Na mijn opleiding Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie (Academie Lichamelijke Opvoeding in Zwolle) heb ik altijd gewerkt in het “aangepaste sporten” met verschillende doelgroepen zoals binnen de revalidatie en de verpleeghuissector.

Ik zet mij graag in voor mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben op het gebied van bewegen en sporten en ik vind het erg leuk om dat in de gemeentes Pijnacker-Nootdorp en het Westland te kunnen doen.
Dus mocht je op zoek zijn naar een geschikte sportplek, neem dan contact met mij op!
Tevens ben ik er voor sport- of beweegaanbieders die bijvoorbeeld een aangepast sportaanbod willen opzetten. Ik kan hierbij gratis ondersteunen en advies geven.

Ik kijk uit naar een mooie samenwerking! Ik ben te bereiken via onderstaande gegevens:
Joeri Bouwmeester
Joeri.bouwmeester@vtvzhn.nl
06-10754891

Werkwijze

Voor ouderen/ aangepaste sporters


 
1 / 1

Sportaanbod

Aangepast Sporten

Staat uw vereniging of club er niet bij? Maar biedt u wel een activiteit aan voor aangepast sporten?
Neem dan contact op met de beweegcoach!

 
Page up