Over ons

Robbie foto
Naam: Robbie Notenboom
Leeftijd: 33 jaar
Sport Voetbal en Fitness
 
Sinds Mei 2017 ben ik werkzaam als Beweegcoach aangepast sporten in de gemeente Pijnacker/Nootdorp.Het mooie aan deze functie is dat het maatwerk is en dat je als Beweegcoach zowel te maken hebt met het aanbod en de vraag kant en deze kan laten samen komen.  

Als Beweegcoach aangepast sporten probeer ik verbindingen te maken tussen de vraag en aanbod kant, zodat er in de gemeente een passend aanbod is voor deze doelgroep.  

Bewegen is zowel op sociaal als op lichamelijk gebied belangrijk en daarom is het mooi dat ik als Beweegcoach aangepast sporten voor de doelgroep  hier een schakel in mag zijn. Als Beweegcoach aangepast sporten kijk ik vooral naar wat iemand wel kan en probeer ik op deze manier een geschikte sportactiviteit te vinden.
Linda foto
Naam: Linda van Etten
Leeftijd: 34 jaar
Sport: yoga en reddingszwemmen
 
Sinds 2015 ben ik werkzaam als beweegcoach aangepast sporten. Eerst in de gemeente Westland  en nu ook in Pijnacker-Nootdorp. Sporten is niet altijd vanzelfsprekend voor mensen met een beperking. Ik wil er graag aan bijdragen om sport toegankelijker te maken voor zo veel mogelijk mensen. Sport is niet alleen belangrijk voor je gezondheid, maar voor zo veel meer! Denk aan het hebben van sociale contacten. Graag help ik mensen op weg om iets te vinden wat ze leuk vinden.  

En kun je de sport die je zoekt niet beoefenen in Pijnacker-Nootdorp, dan ga ik samen met mijn collega’s kijken of we bij de bestaande sportverenigingen iets kunnen opzetten. Laat het ons weten!
 
Rachel
Naam: Rachel Zonderop
Leeftijd: 23 jaar
Sport: Boksen, fitness en snowboarden
 
Sinds November 2018 ben ik werkzaam als beweegcoach aangepast sporten. Vanuit de opleiding Sportkunde ben ik in aanmerking gekomen met aangepast sporten. Sport wordt in de maatschappij veelal ingezet als middel om doelen te bereiken op verschillende vlakken (sociaal, gezondheid, plezier). Ik vind het dan ook erg belangrijk dat elk individu de mogelijkheid heeft om te kunnen sporten ongeacht de gezondheid. Als beweegcoach help ik mensen graag op weg om een passende sport te vinden.  

Iemand goed leren kennen is voor mij een belangrijk factor om een passende sport te vinden. Samen zullen wij opzoek gaan naar een leuke sport die aansluit bij jou wensen en behoeften!

Werkwijze

Voor ouderen/ aangepaste sporters


 
1 / 1

Sportaanbod

Aangepast Sporten

Staat uw vereniging of club er niet bij? Maar biedt u wel een activiteit aan voor aangepast sporten?
Neem dan contact op met de beweegcoach!

Contact

Page up